Begeleider Passend Onderwijs

Na een succesvolle wervingscampagne in 2023 geldt er vanaf 2024 een permanente wervingsstop.

 

Wil jij écht gezien worden?

Bij PPO Rotterdam staan we open voor jouw ideeën en waarderen we jouw kwaliteiten.

Een baan met een goed verhaal

Bij ons solliciteer je naar een baan met een goed verhaal. Jij draagt echt iets bij aan het leven van jonge mensen. Je bent de belangrijkste sparringpartner voor scholen. Samen met leerkracht, interne begeleider en ouders zoek je naar de best passende onderwijsplek voor elke leerling. Daarin sta je natuurlijk niet alleen, collegialiteit staat bij ons centraal.

Hier gaan wij voor

Wij weten het zeker, elke leerling in Rotterdam heeft recht op een goede onderwijsplek. Voor de ene leerling is dat een vanzelfsprekendheid, voor de andere leerling is er net iets meer nodig. Jouw kennis en ideeën kunnen het verschil maken bij complexe vraagstukken. Hoe complex het soms ook is, wij geloven dat er in een succesvolle samenleving ruimte is voor ieder kind.

Ons aanbod

Bij PPO Rotterdam krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat veel naar buiten, naar de diverse scholen in jouw werkgebied. We bieden je de mogelijkheid om (deels) thuis te werken als dat goed bij jou en je werkzaamheden past. Je bent natuurlijk ook meer dan welkom op kantoor bij je eigen team. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en daar willen we ook in investeren. Ons werk valt binnen de CAO PO OOP. Dat betekent niet alleen goede arbeidsvoorwaarden, maar bijvoorbeeld ook elke schoolvakantie vrij. Deze vacature is ingeschaald in schaal 11.

Jouw kennis en ervaring
 • Je bent breed inzetbaar, maar met een duidelijke expertise op gebied van gedrag en/of didactiek.
 • Je hebt kennis van diverse ondersteuningsmogelijkheden binnen het basisonderwijs.
 • Je kent de sociale kaart van Rotterdam of je wilt daar alles van weten.
 • Je hebt minimaal een Hbo-opleiding afgerond op onderwijsgebied of relevante onderwijservaring
Jij als persoon

Bij PPO Rotterdam kijken we verder dan alleen jouw kennis en ervaring. We zoeken een collega die goed past bij het werk en ons team. Iemand die een ‘echte’ PPO-er kan zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat je zelf het initiatief neemt, flexibel bent en dat je de kunst verstaat om structuur los te laten als de situatie dat vraagt. We waarderen het als je goed kunt samenwerken, maar dat je wel echt je eigen koers kunt varen. Een kritische blik en meedenken is meer dan fijn. Het werk is leuk en divers, maar kan ook pittig zijn. Sterk in je schoenen staan is prettig net als een goed relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor. Je bent voor minimaal drie werkdagen per week beschikbaar.  

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Solliciteer dan nu en upload jouw motivatie met daarin duidelijk vermeld voor welke functie je solliciteert en cv.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB.
   Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 100 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.